Rickard och Jessica

Rickard en duktig kille från Norrland som har både instruktörande och tävlande i bagaget. Han bländar alla med sin charm!
Jessica en supertrevlig och lysande dansare som både tävlar, showar, tränar och instruerar. Energisk och inspirerande.


Henrik Isacsson,
Lotta Ekberg & Elise

Lotta är en inspirerande sprudlande glad tjej med mycket energi. Pedagogisk i sitt sätt att lära ut. Har tävlat och instruerat sedan år 2000.
Henrik en duktig instuktör med sinne för det tekniska (och för 50-tal) Tävlar gärna, och har inga problem att gå in i rollen som cool. Har tävlat och instruerat sedan 2000. 

Christian & Linda

Christian en kille från Dalarna med känsla för musik och teknik. Tycker om att dela med sig av sin kunskap och att spela olika roller. Har tävlingsdans i bagaget.
Linda en supergo tjej som gärna förmedlar sina dans-kunskaper. Hon är dessutom en tekniskt duktig dansare med både tävling och show i bagaget.
Jonas & Rebecca

Rebecca är en mycket duktig karismatisk dansare med rötter i latin-danserna. Rebecca både tävlar i dans och jobbar som Aerobic instruktör.
Jonas en kille med mycket feeling. Han har ett leende som värmer och kan förmedla dans både som instruktör och på tävlingsgolvet.

 

 

Danskurser

Tillbaka till startsidan


Sidorna uppdaterade: 2008-01-06 och ses bäst i Explorer med upplösning 1024 x 768
Epost: danskurser@yesterday.nu Dans & lokal: 08-510 250 66, 070-555 45 60. Epost: info@yesterday.nu
© McC 2004